Lahjakortti Klikcard palvelun kautta!    Tilaus avoinna 24/7

Nyt voit hankkia Hoitola Serafiinan lahjakortit myös suoraan netistä. Käytä alla olevaa linkkiä.
https://www.hemmottelulahjakortti.fi/page.php?page_id=6&product_id=2500&off=0&s_day=default

Hoitola Serafiinan KlickCard hemmottelulahjakortti.fi -sivuston kautta ostettavia lahjakortteja on muutama erilainen.

Voit ostaa mm.

  • ​​Serafiinan Perusjalkahoidon 50,00€
  • ​Ruusuinen Hemmottelu Jaloille 59,00€
  • 90 min. Hemmottelu Jaloille 69,00€​
  • sekä lahjakortin haluamallesi summalle

Huomioi, että linkin kautta ostettavilla lahjakorteilla käyttöaika on tasan 12 kuukautta.

Tämän ajan ylimenevät lahjakortit valitettavasti eivät ole voimassa. Sen sijaan Hoitolasta ostetut käsinkirjoitetut lahjakortit voidaan käyttää myös voimassaoloajan jälkeen.​

Netistä ostaminen on helppoa. Klikkaa haluamasi lahjakortti ostoskoriin ja paina MAKSA NYT painiketta.​ Seuraavaksi valitset haluatko lahjakortin toimittavaksi kirjeenä vai sähköpostiisi.

Valitessasi toimitustavaksi kirjelähetyksen, painettu lahjakortti kuorineen ja henkilökohtaisine saatetervehdyksineen lähtee viimeistään tilausta seuraavan arkipäivän aikana postitse 1. luokan kirjeenä ilmoittamaasi osoitteeseen. 

Hintaan lisätään käsittely- ja toimitusmaksu 6,50€/tilaus.Valitessasi toimitustavaksi sähköpostin, lahjakortti on heti käytettävissä. Lahjakortti lähetetään PDF-tiedostona, jonka vastaanottajan itse tulostaa. Voit myös lähettää lahjakortin omaan sähköpostiisi, tulostaa ja antaa sen eteenpäin. Hintaan lisätään käsittelymaksu 3,00€/tilaus. Ei toimituskuluja.
Huomioithan, että sähköisen lahjakortin yhteyteen liitettu saatetervehdys on katsottavissa suoraan vastaanottajan tietokoneen näytöltä eikä ole tulostettavassa muodossa.