Tietoa meistä

Tervetuloa Hoitola Serafiinan sivuille!


Hoitola Serafiina on vuonna 2012 perustettu yritys.

Hoitola Serafiina tarjoaa: ​

  • ​jalkojenhoitoa hoitolassa sekä kotikäynteinä
  • jalkojenhoitoa laitoskäynteinä palvelutaloissa ja sairaaloiden osastoilla
  • jalkojenhoidon laadukkaat tuotteet mm. jalkavoiteet ja sukat​
  • ​​​​katso myös muut tarjoamani palvelut!

​​J​alkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneena olen perehtynyt mm. diabetes- sekä reuma-asiakkaiden jalkojen hoitoon ja hyvinvointiin.

Hoitola on avoinna arkipäivisin klo 9.00 - 16.00 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.​​​​​​ Koti- ja laitoskäynneistä johtuen en ole aina paikalla. Mikäli olet tulossa ostamaan esim. lahjakorttia, kannattaa varmistaa paikalla oloni puhelimitse.

Hoitoaikoja voit varata arkipäivisin klo 9.00 - 18.00 välisenä aikana​ numerosta 044 264 4244. Mikäli en pääse vastaamaan puhelimeen (hoito kesken), jätä viesti vastaajaan, niin soitan sinulle kun vapaudun!

UUTTA! 

Tammikuusta 2019 alkaen voit tilata aikoja myös suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta:​​​Hoitola Serafiina tekee myös jalkahoitoja kotikäyntejä asiakkaiden kotona. Tuon hoitovälineet ja -tarvikkeet mukanani, joten sinun tarvitsee vain valita sopiva paikka kodissasi jalkojenhoitoon. Mieluiten mukava käsinojallinen tuoli, jossa sinun on mukava  istua.

Myös käynnit vanhusten palvelutaloissa, hoitolaitoksissa ja sairaaloiden osastoilla kuuluvat palveluideni piiriin. Olet hyvissä käsissä!

Jalkojenhoidon ammattilaisena takaan Sinulle, että jalkojasi hoidetaan aina steriloiduilla hoitovälineillä. Tätä takuuta et saa esim. ulkomailla tapahtuvassa jalkojenhoidossa!

Hoitolassa on myynnissä laadukas valikoima erilaisia jalkojenhoidon tuotteita sekä lahjakortteja.​ Näistä osa on esitelty "Myytävät hoitotuotteet" -linkin alla.

Tervetuloa tutustumaan!