FOOTLOGIX TUOTTEET


      


Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa "medi meets pedi", lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä sekä lääketeollisuuden että jalkojenhoidon ammattilaisten mutta myös asiakkaiden kanssa.

Footlogix® perheen niin ammatti- kuin jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä.

Footlogix® -vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Footlogix® -vaahtovoiteet ovat kevyitä, läpäisevät kosteutta eivätkä jätä rasvaista jälkeä

Vaahtovoiteet eivät sisällä rasvaa eikä vettä

Nopeavaikutteisia. Uskomattomat tulokset nähtävissä jo 24h sisällä!

Helppoja käyttää - voiteet imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihon terveyden

Sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös diabeetikoille!

Parhaan tuloksen saat käyttämällä sinulle sopivaa hoitotuotetta aamuisin ja iltaisin ensimmäiset 2 viikkoa. Sen jälkeen kerran päivässä

Vaahtovoidepullo on riittoisa - noin 160 käyttökertaa yhdestä pullosta!


HOITOTUOTTEET

Footlogix 1 DD vaahtovoide herkälle iholle

DD-vaahtovoide herkälle iholle sisältää Double Defense -ominaisuuden (kaksoissuoja), jonka ansiosta vaahtovoide on todellinen superkosteuttaja - iho pysyy kosteutettuna pitkään. Sisältää ureaa sekä Spiraleen® leväuutetta, joka lievittää ihon ärsytystä. Soveltuu myös yövoiteeksi. Koko 125m.

Hinta 25,00€

Footlogix 2 vaahtovoide päivittäiseen käyttöön

Vaahtovoide normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa. Nopeasti imeytyvä, kosteuttava vaahtovoide päivittäiseen käyttöön. Koko 125ml.

Hinta 25,00€

Footlogix 3 vaahtovoide kuivalle iholle

Vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa. Koko 125ml

Hinta 25,00€

Footlogix 3+ halkeilevalle iholle

Vaahtovoide halkeilevalle iholle on kehitetty kuivan ja halkeilevan ihon, erityisesti halkeilevien, kivuliaiden kantapäiden ja kovettumien hoitoon. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki) -öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta. Koko 125ml

Hinta 25,00€  

Footlogix 4 kylmille jaloille

Vaahtovoide kylmille jaloille, edistää mikroverenkiertoa (arnica ja rosmariini) ja auttaa siten kroonisesti kylmistä jaloista kärsiviä. Lievittää kylmyyden tunnetta. Koko 125ml.

Hinta 25,00€

Footlogix 5 hikoileville jaloille

Vaahtovoide hikoileville jaloille. Sisältää korkkiuutetta ja salviaa, jotka supistavat ihohuokosia ja vähentävät hien muodostumista. Luonnollisesti antimikrobinen. Koko 125ml.

Hinta 25,00€

Footlogix 7 hilseilevälle iholle

Vaahtovoide vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä rauhoittaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa. Spiraleen® leväuutteen ja muiden tehokkaiden antimikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei kosteuttavia ainesosia. Koko 125ml.

Hinta 30,00€

Footlogix 7+ ärtyneelle iholle

Vaahtovoide ärtyneelle iholle. Hoitaa kuivaa, karheaa tai kutiavaa ihoa. Auttaa myös sieni-infektion hoidossa ja soveltuu diabeetikoille tai silloin kun vastustuskyky on heikentynyt. Sisältää Spiraleen® leväuutetta ja ureaa. Koko 125ml.

Hinta 30,00€

Footlogix 7T kynsisienisuihke

Tehokas antimikrobista Spiraleen® leväuutetta ja teepuuöljyä sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti. Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä parantumaan infektion jälkeen. Koko 50ml

Hinta 30,00€

Footlogix 8 väsyneille jaloille sekä tukisukkien käyttäjille

Vaahtovoide väsyneille jaloille sisältää verenkiertoa edistävää hevoskastanjauutetta, Amerikan taikapähkinä (hamamelis virginiana witch hazel) auttaa ehkäisemään tulehduksia. Voide sopii diabeetikoille, suonikohjuista kärsiville, tukisukkien käyttäjille, raskauden aikana tai kun joutuu istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja. Sisältää ureaa. Koko 125ml.

Hinta 25,00€

Footlogix 9 jalkadeodorantti

Jalkadeodorantti sisältää teepuuöljyä neutraloimaan hajuja ja mentholia viilentämään ja raikastamaan jalkoja. Tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita. Suihkauta aamuin illoin puhtaille jaloille. Koko 125ml.

Hinta 20,00€

Footlogix 10 kenkädeodorantti

Kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun. Ei vahingoita nahka- tai kangaskenkiä. Koko 125ml.

Hinta 20,00€